WILO GEEFT JE ECHT VLEUGELS

Drone actie verlengd tot 31 maart 2018

Gratis drone actie uitleg

Ben jij van plan binnenkort een Wilo-Yonos PICO aan te schaffen?
Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wilo heeft een tijdelijke actie waarbij je bij aankoop van vijf Wilo-Yonos PICO pompen een gratis Syma X5sw Drone met camera thuis gestuurd krijgt.* Hoe de actie precies werkt, wat je moet doen en wat de voorwaarden zijn wordt duidelijk in dit artikel.

Syma X5SW Drone met FPV camera

Deze Syma X5SW drone is een rijk uitgeruste drone.
De Syma X5SW is voorzien van Wi-Fi FPV. De 720P HD Megapixels WiFi camera van de drone kan de beelden live naar je smartphone streamen, die je gemakkelijk in de houder van de controller kunt klikken. In de App store of via Google Play kan je gratis de Syma WiFi app downloaden zodat je je smartphone of tablet met de drone kunt verbinden. Daarnaast is deze quadcopter voorzien van headless mode.
Door het handzame formaat van 31 x 31 x 10,5 cm en zijn gewicht 120 gram is de Syma X5SW zowel binnen als buiten te gebruiken. Het grote batterij compartiment maakt het plaatsen van een grotere (meer mAh) accu mogelijk.

Belangrijkste specificaties:
Ready to Fly (RTF)
Geschikt voor Binnen en buiten
Afmetingen 31 x 31 x 9 cm
Bereik Circa 50 meter
Vliegtijd 8 a 10 minuten
WiFi FPV
3.7V 500 mAh LiPo Accu
Oplaadtijd accu 120 min.
Vliegtijd ±8 min.
Bereik 50 – 100 meter
Gewicht 120 gram

Voorwaarden van de actie

VSK actie verlenging. De Wilo drone actie is verlengd tot 31 mei 2018.

De actie is geldig op Wilo-Yonos PICO pompen die zijn aangeschaft tussen 1 januari 2018 en 31 mei 2018. Het is hierbij belangrijk dat je in een aankoop vijf pompen aanschaft bij een erkende wederverkoper van Wilo. Na aankoop upload je via deze site de aankoopfactuur. De Wilo-Yonos PICO pompen zijn verkrijgbaar bij een groot aantal groothandelspartners waar Wilo mee samenwerkt.
*Maximaal 1 drone per bedrijf

Bekijk hier de uitgebreide actievoorwaarden

Wat moet je doen?

Zodra je een pomp in deze periode hebt aangeschaft is de rest van het proces heel gemakkelijk. Het enige dat je bij de hand hoeft te houden is de aankoopfactuur. Van deze aankoopfactuur dien je een foto of scan te maken en te uploaden via de Wilo-Xperts.nl website. Je kunt het formulier tot uiterlijk 30 juni 2018 insturen. Wilo streeft ernaar de Syma X5SW Drone binnen twee weken na aanmelding te verzenden.

Schrijf je nu in en upload je aankoopfacturen van minimaal vijf Wilo-Yonos PICO pompen en de Syma X5sw Drone met camera wordt naar het vestigingsadres verstuurd.*

Als je je nu inschrijft levert dat je direct meer op. Met simpele tools en praktische tips helpen we je om jouw klanten altijd de beste oplossingen te bieden. En om je te bedanken voor je inzet en commitment krijg je van ons een drone cadeau.