WILO GEEFT JE ECHT VLEUGELS

Wasco Deals

Thermonoord actie uitleg

Ben jij van plan binnenkort een Wilo-Yonos PICO pomp aan te schaffen?
Dan hebben wij goed nieuws voor je. ThermoNoord heeft samen met Wilo een tijdelijke actie.

Wanneer je bij ThermoNoord tussen 8 en 12 april 2019 minimaal twee Wilo-Yonos PICO pompen aanschaft krijg je een gratis Syma X13 headless quadcopter thuisgestuurd.*

*De actie heeft betrekking op de uitlevering van een Syma X13 in witte of zwarte uitvoering.

Voorwaarden van de actie

De actie is geldig op Wilo-Yonos PICO pompen die zijn aangeschaft tussen 8 en 12 april 2019. Na aankoop upload je via deze site de ThermoNoord aankoopfactuur.
*Maximaal 1 drone per bedrijf

Bekijk hier de uitgebreide actievoorwaarden

Wat moet je doen?

Zodra je een pomp in deze periode bij ThermoNoord hebt aangeschaft is de rest van het proces heel gemakkelijk. Het enige dat je bij de hand hoeft te houden is de aankoopfactuur. Van deze aankoopfactuur dien je een foto of scan te maken en te uploaden via de Wilo-Xperts.nl website. Je kunt tot uiterlijk 31 april 2019 je factuur insturen. Wilo streeft ernaar de Syma X13 headless quadcopter binnen twee weken na aanmelding te verzenden.

Schrijf je nu in en upload je ThermoNoord aankoopfacturen van minimaal twee Wilo-Yonos PICO pompen en de Syma X13 headless quadcopter wordt naar het vestigingsadres verstuurd.*
Als je je nu inschrijft levert dat je direct meer op. Met simpele tools en praktische tips helpen we je om jouw klanten altijd de beste oplossingen te bieden.

Over de Syma X13 headless quadcopter

Geschikt voor iedereen
Dit model is geschikt voor zowel beginners als ervaren vliegers. Er wordt een setje blade protectors gratis meegeleverd. Installeer deze de eerste dagen even, zodat de blades eventuele klappen niet hoeven op te vangen. Dit model beschikt over meerdere snelheden. Ervaren vliegers kunnen desgewenst de snel en felheid wat opvoeren.

Headless mode


Dit model is voorzien van een ‘headless mode’ optie. Er zijn momenten dat je even helemaal geen idee hebt wat precies de voor en achterkant van de drone is. Dit kan je stuurgedrag sterk beïnvloeden omdat – wanneer je bijv. 90 graden naar links bent gedraaid – je drone naar links zal gaan (wanneer je naar voren wil). Met een druk op de headless mode knop, zorg je ervoor dat de stick waarmee je naar voren wilt, ook echt altijd naar voren gaat. Je hoeft dus geen rekening mee te houden met de voorkant van je drone.

Voor binnen en buiten


Het formaat van 16×16 cm en de hoeveelheid power van de drone maakt het mogelijk om met zowel binnen als buiten te vliegen.

Makkelijk te vervangen accu


De X13 is voorzien van een verwisselbare accu. Dit betekent dat je je vliegtijd flink kunt vergroten door extra accu’s mee te bestellen. De vliegtijd is gemiddeld zo’n acht minuten. Laden kan zowel via USB als via netstroom met bijvoorbeeld een iPhone blokje.

Loopings maken


Met één druk op de knop kan je net als onze andere quadcopters gave loopings maken.

Highspeed optie


Heb je het model goed onder controle en kan de felheid wel wat omhoog? Dan is er nog een highspeed optie beschikbaar.

Bereik tot 30 meter


Het bereik van deze mini drone is zo’n dertig meter. Voor een model van dit formaat is dat ruim voldoende.

de Syma X13 headless quadcopter

Belangrijkste specificaties:

Ready to Fly (RTF)
Geschikt voor Binnen en buiten
Afmetingen 31 x 31 x 9 cm
Bereik Circa 50 meter
Vliegtijd 8 a 10 minuten
WiFi FPV
3.7V 500 mAh LiPo Accu
Oplaadtijd accu 120 min.
Vliegtijd ±8 min.
Bereik 50 – 100 meter
Gewicht 120 gram